Показать сообщение отдельно
Старый 06.08.2009, 15:02   #2612
Легенда форума

Вес репутации: 154 alexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутацииalexradio имеет репутацию за пределами доброй репутации
Ответ: Lada Kalina vs Logan

Цитата:
Сообщение от ЛеНгенда Посмотреть сообщение
Надам се да ћете ме разумети ако будем писао на српском језику, ако буде потребно, писаћу и на енглеском језику.

I hope you will understand if I write in Serbian, if necessary, I will write in English, too.

Дачија Логан и Дачија Сандеро (Рено Сандеро) су једна од најпопуларнијих возила у Србији и у основној верзији коштају 6900 евра.

Лада 1118 у основној верзији (серво-управљач, борд-компјутер, металик боја, електрични подизачи стакала само на предњим вратима, два ваздушна јастука) кошта 7650 евра.

Лада 1118 у фул верзији (еркондишн, грејачи предњих седишта, сва четири подизача стакала...) кошта 9500 евра.

У Србији Лада губи утакмицу са осталим произвођачима зато што има лош маркетинг и зато што увозник и дистрибутер за Србију лоше ради свој посао.

Ја возим 21093 лукс из 1992. године и задовољан сам потпуно и радо бих купио Калину или Приору пошто им је цена слична, око 8000 евра.

Дачија Логан је заправо Рено и редовно одржавање француских возила је скупо, а и цена је превисока када се узме у обзир какву опрему нуди за исти новац.

Када је питање Калина или Логан, ја увек кажем Калина, без дилеме.
Привет!

А гарантия на Дачию и Ладу какая у вас?
Дачия у вас дешевле, потому что, затраты на доставку меньше.
Продаются ли у вас там Сандеро с автоматической трансмиссией?
alexradio вне форума   Вверх