Теперь и я понял... В принципе, правильно сделал. Это ведь глубоко личное, а для этого есть "личка". Эдик, буду переживат, не простудись!
__________________ Но самые опасные не чужие, а свои. С неправильными формулировками. Преследующие не пользу Русского Мира, а собственные эгоистические желания. (И. Охлобыстин)
Саня, вчерась врубил песняк Пугачевой "Ленинград, Ленинград, я еще не хочу умирать..." Прям не в бровь, а в глаз! На "Мариуполе" будем презентацию "Ленинграда" делать?
__________________ Но самые опасные не чужие, а свои. С неправильными формулировками. Преследующие не пользу Русского Мира, а собственные эгоистические желания. (И. Охлобыстин)
Все уткнулись в компы, и смотрят онлайн ралли "Монте-Карло"! Ведь на заводском Форд Фиеста выступает русский парень Евгений Новиков.
Добавлено через 16 секунд
МВС узгодило проект постанови Кабміну, згідно із яким стають більш жорсткими правила дорожнього руху.
Про це най своїй сторінці у Facebook повідомив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.
Так, згідно із постановою, забороняється експлуатація транспортного засобу, якщо на ньому встановлено шини, що не відповідають сезону.
Крім того, в темний час доби і в умовах недостатньої видимості водії та пішоходи, які знаходяться на трасі, повинні мати світловідбиваючі елементи на одязі (а водії - в жилетах).
В період з 1 жовтня по 1 травня транспортні засоби, що рухаються за межами населеного пункту в світлий час доби зобов'язані бути з увімкненими фарами (денними ходовими вогнями).
Також стали більш жорсткими вимоги проїзду повз транспортний засіб з розпізнавальним знаком "Діти". у разі, якщо такі ТЗ зупинилися для висадки/посадки дітей, і сигналізують про це увімкненими проблисковими маячками або "аварійкою", запроваджено обов'язкове зниження швидкості водіями, що рухаються суміжною смугою (для зменшення ймовірності наїзду на дітей).
Ну, на ралли "Мариуполь". Может и ваша компания подтянется, мероприятие примерно такое, как и на Грушевой поляне у крымчан. Думаю, визит гостей очень взбодрил бы и дончан, тем более, был чес насчет футбольного сражения. Точную дату уточню.
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Сообщение от Gromozzeka
а Новиков 6 позиция..
Закончил день 4-м... Леб стартует в этом году лишь на 4-х ралли из 13-ти.
Ну, на ралли "Мариуполь". Может и ваша компания подтянется, мероприятие примерно такое, как и на Грушевой поляне у крымчан. Думаю, визит гостей очень взбодрил бы и дончан, тем более, был чес насчет футбольного сражения. Точную дату уточню.
Уточняй. Хорошо бы заранее знать дату и место. Как можно заранее.
-